PREGUNTES FREQÜENTS

QUI SOM?

Som un grup de col·laboradors independents preocupats per la situació que hauran d'afrontar molts comerços durant les properes setmanes, pel que vem considerar necessari donar algun tipus de suport a aquest col·lectiu tan vulnerable. I així va néixer la idea de vendre vals descompte per pal·liar el major dels problemes per a ells: la liquiditat immediata. A partir d’aquí, hem anat comptant progressivament amb el suport d’un major nombre d’entitats públiques i altres associacions, que ens proporcionen recursos legals i logístics.

QUÈ ÉS UN VAL DESCOMPTE?

Un val descompte és un document que pot ser intercanviat per un descompte sobre la compra d’un producte. En el nostre cas, el descompte ja està aplicat al preu. A efectes pràctics, nosaltres donem la possibilitat de intercanviar diners d’avui per productes de major valor (major preu) en un futur proper.

HI HA UNA QUOTA D’ENTRADA PER A L'INSCRIPCIÓ DE NOUS COMERÇOS?

NO. El procés d'inscripció és completament gratuït. Aquest és un projecte sense ànim de lucre, recolzat per entitats públiques i privades. 

QUÈ ÉS VERSE I COM FUNCIONA?

VERSE, Inc. és una empresa multinacional catalana de pagaments líder en el sector. Funciona a través d’una aplicació mòbil, i en pocs anys s’ha convertit en tota una referència d’actualitat; portant un pas més enllà les transaccions gratuïtes entre particulars i en comerços. Per a més informació, podeu accedir a la seva web: VERSE.

HI HA DATA DE CADUCITAT PELS VALS DESCOMPTE?

Degut a la volatilitat de la situació actual i l'enfortiment de les garanties que en tot moment pretenem oferir, no donarem cap termini d'expiració als vals descompte. D'aquesta manera, aquest val serà  bescanviable en un termini indefinit.

QUÈ PASSA SI EL COMERÇ TANCA DEFINITIVAMENT?

Heu de considerar que cada val descompte és una contribució a un petit comerç. Si es dona el cas que un comerç no pugui obrir-se de nou, sapigueu que el vostre suport econòmic en el moment de la compra del val l’ajudarà a superar alguns dels seus reptes financers més immediats. No obstant, exepte en cas de fallida tècnica, el comerç estarà obligat a reemborsar el valor real de cada val comprat.

QUÈ PASSA SI VULL COL·LABORAR AMB UN COMERÇ I ENCARA NO ESTÀ ADSCRIT A LA PLATAFORMA?

Ensenya-li el nostre projecte per a què s’adscrigui! Tot i estar passant per un mal tràngol a tots nivells, ens en sortirem d’aquesta com sempre s’ha fet; de manera unida i solidària.